GRATIS E-BOOK

10 Gouden Tips om met je kind te praten over seksualiteit

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van Naomi Maakt Bespreekbaar.
100% veilig. Je kunt je op ieder moment afmelden.
HANNEKE | MOEDER VAN EEN DOCHTER VAN 8 JAAR
Naomi Maakt Bespreekbaar volgde ik al eventjes. Zelf groeide ik als kind op met een groot taboe rondom seksualiteit en ben ik als moeder soms zoekende. Ik ben ook kindertherapeut en hoe fijn is het dat je als professional ook als mens een hulplijn kunt inschakelen zoals ‘Naomi Maakt Bespreekbaar'. Zij maakt de verbinding die ik zocht als moeder en professional.
 
Door het e-book ‘Tien gouden tips om met je kind te praten over seksualiteit’ vond ik een stuk bevestiging dat we het zo gek nog niet deden. Dank je wel Naomi dat je de taboe eruit haalt, het onderwerp seksualiteit normaal maakt en er iets normaals van maakt!
NATHALIE | MOEDER VAN EEN DOCHTER VAN 7 JAAR
Mij heeft het lezen van het e-book ‘Tien gouden tips om met je kind te praten over seksualiteit’ en het volgen van Naomi’s Webinar vooral opgeleverd dat ik nu beter ben gaan reflecteren op mijn eigen handelen als moeder. Naomi gaf praktische tips, adviezen waar ik direct goed mee uit de voeten kon en beschrijft herkenbare situaties, die me bevestigen.  

Wat mij betreft hebben alle ouders van Nederland baat bij Naomi’s platform, het lezen van haar e-book en het volgen van haar webinar. Ook professionele opvoeders, die met jeugd en kinderen werken, zou ik dit helemaal aanraden!

Copyright Naomi Maakt bespreekbaar - Alle rechten voorbehouden