Ementes Chasing Success
Naomi Maakt Bespreekbaar mini cursus
Kinderen en Seksualiteit
Kinderen en seksualiteit, hoe gaan we hier 'normaal' mee om?
De komende 3 dagen ontdek je alle 'basics voor een goed gesprek met je kind.
Dé mini cursus die iedere ouder en verzorger 'moet' doorlopen.
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring van Naomi Maakt bespreekbaar.
Het giechelen voorbij :-))
Praten over seksualiteit maakt ons vaak wat ongemakkelijk waardoor we gaan giechelen,met elkaar in een soort van kramp schieten. Of nog erger nog we vermijden zelfs het onderwerp. Uiteraard mag er gelachen worden als er gepraat wordt over seks en seksualiteit, graag zelfs! Maar het is ook belangrijk dat kinderen zich veilig voelen om serieuze zaken aan de orde te stellen en dat er ook ruimte is om vragen te stellen. Kies voor een mooie balans die ervoor zorgt dat er altijd ruimte is om te praten over seksualiteit en alles wat daarbij hoort.
Een amateur met professionele resultaten!
Als ouder leer je nergens hoe je met je kinderen moet praten over alledaagse zaken. Laat staan over seksualiteit, dit is de reden dat we ons er vaak ongemakkelijk bij voelen. Velen van ons voelen wel de noodzaak om hierover te praten. De vraag is hoe pak je dat aan? Hoe maak je zaken bespreekbaar? Je bent geen professional, maar je wil wel het beste voor je kind. De oplossing is eenvoudig je laat je begeleiden door een expert en dat geeft een verbluffend ontspannen en diepgaand resultaat.
Een thema van alle dag
Soms lijken zaken ingewikkeld maar als je er routine van maakt wordt het steeds makkelijker, zo is het ook met een seksuele opvoeding. Laat het op een ontspannen en open manier dagelijks aan de orde komen en het wordt heel gewoon.
Eigen onderzoek of ...
De kids van tegenwoordig zijn wijzer dan ooit. Door het internet is alle informatie binnen handbereik. Laat jij je seksuele opvoeding van je kind over aan het internet of bepaal jij zelf welke normen en waarden ze meekrijgen? Leer dat ze met vragen en dilemma’s altijd bij jou terecht kunnen.
‘Seksuele opvoeding is in de eerste plaats een taak van de ouders. Er zijn inderdaad ouders die het lastig vinden om het over seksualiteit te hebben met hun kind. Deze cursus laat zien hoe je dat kunt doen. Goed dat deze voor alle ouders beschikbaar is.’ 
- Marianne Cense van Rutgers,  kenniscentrum seksualiteit -
Kijk of luister
De modules van Naomi Maakt Bespreekbaar zijn zowel te kijken als te luisteren. Maak tijd voor de seksuele opvoeding van je kind(eren) en geef ze de basis voor een veilige en gezonde seksuele ontwikkeling.
Wat levert de mini cursus je op:
  •  Een open en ontspannen gespreksklimaat, waarin moeilijke zaken bespreekbaar zijn.
  •  Een beter lichaamsbewustzijn voor je kind, dus minder onzekerheden.
  •  Meer inzicht in ontwikkelingsfases en grensoverschrijdend gedrag.
Veilig en gezond opgroeien
Mijn naam is Naomi: het is mijn missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan een veilige wereld voor kinderen. Een goede seksuele opvoeding draagt hier absoluut aan bij. Praat met je kinderen over seksualiteit en alles wat daarbij hoort en het zal bijdragen aan de weerbaarheid van je kind.
Start vandaag!
Start vandaag en ontdek dat bespreekbaarheid de sleutel is!

Copyright Naomi Maakt bespreekbaar - Alle rechten voorbehouden