Naomi Maakt bespreekbaar
Naomi Maakt Bespreekbaar
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
IN DE MEDIA
Bekijk hier de artikelen van Naomi in de media
Kiind - 11 november 2019
Geheimen kunnen soms fijne spanning geven. Dat gevoel van jij-en-ik, wij weten hoe het zit. Maar geheimen kennen ook een donkere kant. Wanneer is het voor een kind leuk om een geheimpje te hebben, en wanneer wordt het een last? En hoe kunnen wij helpen om het onderscheid te maken? Nelleke Bos schreef het artikel voor Kiind waarvoor ze mij interviewde hoe hiermee om te gaan.
De Telegraaf - 9 oktober 2019
Op 9 oktober 2019 werd tijdens de Week van de Opvoeding een interview met mij gepubliceerd in De Telegraaf over de rol die ouders hebben in de seksuele opvoeding van hun kinderen.
De Kindertelefoon - 
6 september 2019
Omdat de Kindertelefoon 40 jaar bestaat, werd ik als oud-vrijwilliger geïnterviewd. Ik vond het enorm leuk om hieraan mee te werken en over mijn ervaringen te vertellen. Super dat ze al 40 jaar bestaan en op naar de volgende 40, waarin vele kinderen hopelijk de weg vinden naar de Kindertelefoon als dé plek waar je als kind je hart kan luchten als je daar behoefte aan hebt! 
Utopia - 29 augustus 2019
Op 29 augustus 2019 heb ik een voorlichting gegeven in Utopia. Ik was uitgenodigd door Merel. Zij wilde zich vanaf het moment dat zij Utopia instapte inzetten voor vrouwen- en kinderhandel, met de focus op seksueel misbruik.
Het Parool - 22 maart 2019
Op 22 maart 2019, in de Week van de Lentekriebels, mocht ik een opiniestuk over de verantwoording die ouders hebben om met hun kinderen te praten over seksualiteit, publiceren in Het Parool.
Ouders van nu - 
15 oktober 2018
Gratis online cursus over kinderen en seksualiteit moet taboe doorbreken
Als wij volwassenen krampachtig doen over seksualiteit, leren we onze kinderen veelal om te leven met taboes. Daarom is het belangrijk dat kinderen thuis ‘gewoon’ kunnen praten over seksualiteit. Ouders van nu schonk aandacht aan mijn mini cursus en schreef er een artikel over.  
Seksuelevorming.nl - 
2 oktober 2018
Op 2 oktober 2018 besteedde seksuelevorming.nl aandacht aan mijn gratis online mini cursus ‘Kinderen en seksualiteit, hoe gaan we hier normaal mee om’. Je leest er meer over via de link
"Bespreekbaarheid is de sleutel voor seksuele opvoeding."
- Naomi Dessaur -
Hart van Nederland - 
2 oktober 2018
Dinsdag 2 oktober ging ik, met groep 7 en hun ouders van de Freinetschool in Delft, in de week van de opvoeding in gesprek over seksualiteit. En Hart van Nederland was hierbij aanwezig. Ik lanceerde tevens de gratis online mini cursus voor ouders: Kinderen en seksualiteit, hoe gaan we hier ’normaal’ mee om?

Meer lezen over de cursus?
Midvliet Radio - 
25 september 2018
25 september 2018 was ik bij Midvliet Radio in de uitzending te gast voor een interview over mijn nieuwe gratis online mini cursus voor ouders: ‘Kinderen en seksualiteit, hoe gaan we hier normaal mee om’. In het fragment hieronder kan je het interview beluisteren.


Funnel Connected Website Template via Ementes.

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaringKlachtenreglement