Naomi Maakt bespreekbaar
Naomi Maakt Bespreekbaar
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
VOOR OUDERS
Praten over seksualiteit hoeft niet lastig of ingewikkeld te zijn.
10 Gouden Tips om met je kind te praten over seksualiteit | E-Book
10 Gouden Tips om met je kind te praten over seksualiteit
E-book
Leer aan de hand van verschillende voorbeeld situaties, hoe je het gesprek over seksualiteit juist wel aan kan gaan met je kind. Je krijgt 10 tips om open en ontspannen met je kind te praten over seksualiteit en alle thema's die daarbij horen, want dat hoeft niet ingewikkeld te zijn.
De basics die jouw en je kind gaan helpen. | Online Mini Cursus
De basics die jouw en je kind gaan helpen.
Online Mini Cursus
In deze mini-cursus leer je aan de hand van drie trainingsvideo's hoe je binnen je gezin de basis legt voor een open en ontspannen gespreksklimaat zonder met elkaar in de kramp te schieten. Een gespreksklimaat waarin seksualiteit en alles wat daarbij hoort dagelijks aan de orde kan en mag komen. Een seksuele opvoeding die als een rode draad meeloopt in de ontwikkeling van je kind(eren) en bijdraagt aan het seksuele bewustzijn van je kind.
GEWOON praten met je kind over seksualiteit  | Online Cursus
GEWOON praten met je kind over seksualiteit 
Online cursus incl. persoonlijk seksueel opvoedingsplan
Praten met kinderen over seksualiteit kan lastig zijn. Toch is het essentieel in de opvoeding van je kind. Met de kennis die je op doet in deze praktische training van 11 modules leer je met je kind te praten op het niveau dat bij zijn of haar ontwikkelingsfase en belevingswereld past. Hierdoor wordt het makkelijker en leuker om binnen je gezin dagelijks het gesprek met je kinderen gewoon aan te gaan. met behulp van de verschillende modules kom je tot een persoonlijk Seksueel Opvoedingsplan. Vergroot het seksuele bewustzijn van je kind zonder met elkaar in de kramp te schieten.


Funnel Connected Website Template via Ementes.

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaringKlachtenreglement