Naomi Maakt bespreekbaar
Naomi Maakt Bespreekbaar
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
BLOG
Hoe je seksualiteit bespreekt, de praktijk!
Seksualiteit Bespreekbaar
Bekijk het hele overzicht van blog-artikelen voor ouders en verzorgers via het blog overzicht. Lees meer >>
Wat kun je doen met een niet-pluis gevoel? 
Geschreven door Naomi Dessaur
Soms kun je als ouder een niet-pluis gevoel hebben. Dat je denkt….hmmm…..is dat wel oké? 
Veel ouders blijven daarmee lopen en hopen dat het wel mee zal vallen. 

Ik raad je aan om wat te doen met dat gevoel. Als ouder kun je een super intuïtiegevoel hebben m.b.t. je eigen kind(eren). In deze video vertel ik je wat je kunt doen en vooral welke hulpbronnen er zijn.
Ik ben benieuwd wat de video je heeft gebracht. Wat doe jij als je een niet-pluis gevoel hebt? Ik hoor het graag op mijn Facebook pagina of Instagram. Volg je me al? Want daar deel ik dagelijks korte tips en verhalen over opvoeding en seksualiteit. Kortom, ook ik kan één van jouw persoonlijke hulplijnen zijn.

Ik hoor graag van je.

PS: Heb je interesse in de volgende stap? Je kunt mijn e-book '10 gouden tips om met je kind te praten over seksualiteit'downloaden of meld je aan voor de online mini cursus 'Seksualiteit en kinderen; vanaf welke leeftijd 'moet' je er wat mee?'

Over de auteur: Naomi Dessaur

Naomi Dessaur is de oprichter van Dessaur Trainingen en initiatiefnemer van Naomi Maakt bespreekbaar. Met haar man, 2 dochters woont Naomi met veel plezier in Voorburg. In haar professionele carrière verzorgt Naomi trainingen voor professionals en is het daarnaast haar missie om een veilige wereld te creëeren voor kinderen. Een wereld waar kindermishandeling, huiselijk geweld en seksueel misbruik geen ruimte hebben. 


Funnel Connected Website Template via Ementes.

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaringKlachtenreglement