Naomi Maakt bespreekbaar
Naomi Maakt Bespreekbaar
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
BLOG
Hoe je seksualiteit bespreekt, de praktijk!
Seksualiteit Bespreekbaar
Bekijk het hele overzicht van blog-artikelen voor ouders en verzorgers via het blog overzicht. Lees meer >>
Wat wil jij je kind meegeven over seksualiteit?
Video-blog door Naomi Dessaur
Zelf groeide ik op in een gezin waar praten over seksualiteit gewoon was. We hadden het erover en ik kon vragen stellen als ik die had. Het onderwerp was niet taboe.  Toch hebben veel mensen het er moeilijk mee. Heb jij zelf een idee wat je aan je kind of kinderen wilt meegeven als het gaat om dit thema? Ik hoop je met de video hieronder te inspireren hier eens over na te denken, mocht je dit nog niet (bewust) gedaan hebben. 
Hoe praat jij met je kind over seksualiteit, intimiteit, zijn of haar lijf, grenzen, relaties en alles wat daarbij hoort? Heb je er hulp bij nodig laat het me dan vooral weten! 

Warme groet,

Naomi
GRATIS: 10 GOUDEN TIPS
Download mijn E-Book '10 gouden tips om met je kind te praten over seksualiteit 'nu helemaal gratis!

Over de auteur: Naomi Dessaur

Naomi Dessaur is de oprichter van Dessaur Trainingen en initiatiefnemer van Naomi Maakt bespreekbaar. Met haar man, 2 dochters woont Naomi met veel plezier in Voorburg. In haar professionele carrière verzorgt Naomi trainingen voor professionals en is het daarnaast haar missie om een veilige wereld te creëeren voor kinderen. Een wereld waar kindermishandeling, huiselijk geweld en seksueel misbruik geen ruimte hebben. 


Funnel Connected Website Template via Ementes.

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaringKlachtenreglement