GRATIS WEBINAR:

IN 7 stappen naar een gezonde seksuele opvoeding

Het is NU het perfecte moment om het gesprek aan te gaan!

Dit is wat het gratis webinar je gaat opleveren:

Laagdrempelig in gesprek gaan

Hoe je in het dagelijks leven zo laagdrempelig mogelijk met je kind kunt praten over seksualiteit, intimiteit en alles wat daar bij hoort.

Normale seksuele ontwikkeling

Wat de normale seksuele ontwikkelingen zijn van kinderen en wat kun je verwachten per leeftijdscategorie.

Hoe reageer je op 'lastige' vragen

Soms kun je best wel schrikken van lastige vragen van je kind. Ik leg je uit hoe je daarmee om kunt gaan.

Het beste moment

Wanneer is het nu het beste moment om in gesprek te gaan met je kind over seksualiteit. In het webinar deel ik je mijn tips & tricks.
Dit webinar is GRATIS en er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, Meld je NU aan!

Reacties van eerdere deelnemers

“Het is een leerzaam webinar, lekker interactief, waardoor ik tot het einde geboeid bleef en het voelde bijna alsof we bij elkaar aan de keukentafel zaten.” 

Esther | Moeder van een zoon van 3 
en een dochter van 5
“Heel helder, dank je wel. Vond ook de voorbeelden die je ons vertelde herkenbaar en fijn dat je nog specifiek aandacht gaf aan de verschillende leeftijdsgroepen.” 

Jolanda| Moeder van een zoon van 16
 "Als vader vind ik al snel iets te wollig, maar dit was heerlijk to the point en no-nonsense. Ook fijn dat ik niet de enige vader was trouwens!”

Peter | Va
der van een dochter van 12
“Wat ik heel leuk vond, ik heb me ingeschreven als moeder, maar je hebt me wakker geschud als professional. Ik voelde me gevoed als moeder en professional. Erg fijn! Je maakt die koppeling erg mooi Naomi, je hebt er echt verstand van! Fijn je zelf te zien, naar je te luisteren en je maakt het zo heerlijk gewoon.”

Hanneke | Moeder van een dochter van 8
“Naomi maakt het onderwerp seksualiteit super laagdrempelig en echt ‘normaal’ tijdens het webinar. Dit is fijn. Het webinar gaf mij een gestructureerde basis mee, waar ik voorheen vooral op zichzelf staande kennis had opgedaan.” 


Lianne| Moeder van twee jonge meiden
"Ik vond het erg leuk. Je hebt een erg fijne manier van bespreekbaar-maken!"

Marianne | Moeder van twee kinderen van 25 en 28 jaar en oma van een kleinzoon van 3 maanden
“Naomi is een fijn mens die dit allemaal super laagdrempelig brengt zonder enig taboe. Ze gaf mij een heel welkom gevoel en dat alles oké is voor haar, zonder oordeel. De voorbeelden waren voor mij enorm herkenbaar en ook fijn dat ze die steeds geeft. Ze geeft veel informatie en brengt het heel bondig en ik zou het eigenlijk wel aan alle ouders aanbevelen om dit webinar te volgen."  


Joyce | Moeder van twee meiden van 11 en 9 jaar oud
“Zelf wilde ik als vader van mijn drie zoons meer informatie hebben over seksualiteit rondom kinderen omdat ik me vaak zorgen maak om het seksuele gedrag wat ik bij hun zie. Ik vind het lastig daar op een goede manier op te reageren en hen hierin bij te sturen. Naomi legt alles goed, helder en duidelijk uit. Ze geeft veel informatie, meer dan ik had verwacht. Ik beveel haar webinar aan alle ouders aan die vragen hebben rondom de seksualiteit van hun kinderen"  

Sander | Vader van drie zoons van 9,8 en 5 jaar oud
“Ik vond het super om meer te leren over hoe je ‘haakjes’ kunt aangrijpen, over de gezonde seksuele ontwikkeling en handvatten te krijgen hoe ik dit onderwerp het beste kan bespreken met onze kinderen. Waar heb ik mij ‘druk’ over gemaakt, waarom het zo’n lading geven? Waarom wachten tot ze eraan toe zijn…? Het hoort er gewoon bij! Nogmaals dank!"  Nathalie | Moeder van een zoon van 5 en dochter van 9 jaar oud 
“Fijn om ook meer te leren over de seksuele ontwikkeling van kinderen en dat ze zulke heldere informatie geeft gedurende het webinar naast het beantwoorden van vragen. Haar persoonlijke voorbeelden waren sprekend en mooi hoe ze haar eigen ervaringen inzet om andere ouders aan het denken te zetten, superfijn!” 


 
Nathalie | Moeder van een dochter van 7 jaar oud

Veilig en gezond opgroeien

Mijn naam is Naomi: het is mijn missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan een veilige wereld voor kinderen. Een goede seksuele opvoeding draagt hier absoluut aan bij. 

Praat met je kinderen over seksualiteit en alles wat daarbij hoort en het zal bijdragen aan de weerbaarheid van je kind.
Naomi Dessaur

Copyright Naomi Maakt bespreekbaar - Alle rechten voorbehouden